Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 2-Nov-2009 06:37
baju batik


~ sang kumbang ~


buat julung-julung kali saya telah diberi peluang oleh sahabat saya, tariq untuk membling-blingkan baju beliau. baju bukan sebarang baju tetapi baju batik lelaki yer.. baju yang di pakai pada malam pembukaan MAKUM ini dibeli di sabah katanya.

puas saya memikirkan idea, last-last saya hanya menggunakan teknik jelujur manik warna senada pada corak baju. sebelah atas kanan baju dan di sebelah bawah kiri baju. biar nampak berkilat sahaja dari jauh. untuk bahagian tangannya saya cuma jelujurkan manik-manik mengikut lipatan sedia ada. memandangkan ini percubaan pertama memeriahkan baju batik lelaki, tak berani juga nak buat over-over. tuan punya baju pun dah pesan jangan over terlampau. dia ngerisz! well, lega bila baju ni sampai ke tangan owner, dia sangat berpuas hati ;-)








dana-tu la pasal ;-)
winnie-cemburu dgn kaum wanita yg bling-bling sana sini :P
winnie- tak pakai
lela-okey ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016