Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 17-Jul-2009 06:44
highwaystar : lotus

rumah dalam lotus!


baju datin gee.suka sangat corak ni. lain dari kebiasaan, standing in the crowd! baju ni dah lama diserahkan pada saya, tapi maklum la, banyak nau keje. sampai tak sempat nak membling-blingkan baju ni. basicnya saya wat bunga lotus empat tone warna,dihujung kelopaknya diletakkan dengan batu swarovski juga berwarna biru. inti lotus menggunakan pearl aje, tapi untuk bunga-bunga lain batu berbelang juga berwarna biru digunakan. datin gee membayangkan baju ni dimanikkan dengan design yang menjalar, so ini la hasilnya.







ernie-thanx
rozza-tima kasih
angahsue-thank you
meorjay-trimas
winnie-hai, mmg bz pun. sampai tahap demam dah ni.pearl jenama apple, tak bnyk la kedai jual n harga pun mahal skit.anyway, 10.Q
dana-ten.ki.u
ija-idea tu ada tapi lambat kluar tu la yang tak tahan
azura-salam,tima kasih
eeda-tu la, kekadang tu dah nak tido bgn balik lukis design b4 lupa
izan-tu la pasal
jie-pen tu ada dua jenis kan? yg saya tau la .. satu erase by water & by air. cr yg erase by water tu. tahan lama skit. tp sy tak suka guna yg tu.
yan-thanx
husna-terima kasehhhh ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016